HOME » JUCARII » Articole Scolare » Melissa & Doug - Set 10 creioane colorate groase trunghiulare in culori fluorescente
Cod Produs: 10169


Melissa & Doug - Set 10 creioane colorate groase trunghiulare in culori fluorescente
Carucioare copii jucarii copii jucarii bebelusi
Pret:29.90 RON

Recomanda
[MD4153]

Melissa & Doug - Set 10 creioane colorate groase trunghiulare in culori fluorescente

Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani

Set de 10 creioane colorate triunghiulare din plastic (nu din ceara) cu durabilitate foarte buna, in culori fluorescente.

Design special antialunecare si cutie de plastic cu capac, pentru a tine in ordine creioanele colorate.

Forma triunghiulara ajuta la dezvoltarea unei deprinderi corecte de a tine uneltele de scris inca din primii ani. Culorile fluorescente vor face ca desenele voastre sa fie speciale!

Dimensiuni cutie: 19 x 12 cm.
Avertismente si precautii de utilizare

Acest produs nu este o jucarie. Produs contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici care se pot inghiti sau inhala sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Pericol de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare. Jucaria/produsul se poate spala la masina, la maxim 300C. Uscati imediat dupa curatare. Lenjeria/produsul se poate spala la maxim 600c, de mana sau in masina de spalat. Se poate calca la temperatura medie. Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat.




Comandati Melissa & Doug - Set 10 creioane colorate groase trunghiulare in culori fluorescente , on-line sau prin telefon



Opinii si intrebari clienti






Produse similare
Ars Una - Penar inima Hello Kitty
Ars Una - Penar inima Hello Kitty
43.9 RON
Ars Una - Penar Real Madrid
Ars Una - Penar Real Madrid
29.9 RON
Ars Una - Penar Barcelona
Ars Una - Penar Barcelona
29.9 RON
Ars Una - Penar cilindru Real Madrid
Ars Una - Penar cilindru Real Madrid
25.9 RON
Ars Una - Penar cilindru Barcelona
Ars Una - Penar cilindru Barcelona
25.9 RON

Ultimele produse vizualizate

CLASSIC - MOBILE View

FOOTER_TEXT_BODY