HOME » SCAUNE AUTO » Scaune auto grupa 1-2-3(9-36 kg) » Jane - Scaun auto copii cu sistem ISOFIX Jane - Monte Carlo Plus Xtend
Cod Produs: 7656

Jane
Jane - Scaun auto copii cu sistem ISOFIX Jane - Monte Carlo Plus Xtend
Carucioare copii jucarii copii jucarii bebelusi
Pret:1,170.00 RON

Recomanda
[45541]

Jane - Scaun auto copii cu sistem ISOFIX Jane - Monte Carlo Plus Xtend

Scaunul auto MONTE CARLO PLUS XTEND a primit numeroare distinctii din partea diferitelor comisii de analiza la numeroare targuri si expozitii. Este prevazut cu sistem ISOFIX. Este un scaun auto care se adapteaza varstei copilului Dvs. Este unul din cele mai usoare scaune auto omologate. Pentru grupa 1/2/3 (greutatea intre 9 kg si 36 kg).

 

JANE a investit in propiul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories si in Spania la IDIADA.

 

Scaunul auto MONTE CARLO PLUS este a doua generatie de scaune auto cu sistem ISOFIX, grupa 2/3, deschizatorul de drumuri fiind modelul INDY TEAM PLUS, care a fost elaborat de specialistii de la Jane in anul 2005.

 

De ce scaunul auto pentru copii, grupa 2-3, deschide noi orizonturi in ceea ce priveste siguranta auto? Scaunul INDY TEAM PLUS de la JANE este rezultatul muncii a numerosi specialisti a caror principal grija este siguranta copiilor in timpul transportului cu automobilul propriu.

 

Sistemul scaunului auto INDY TEAM PLUS este unic, in momentul in care a fost creeat, neexistand egal pentru acest scaun auto! Este un model revolutionar, dezvoltat ca urmare a incercarilor repetate efectuate in propriul laborator din Spania: JANE CRASH TEST RESEARCH CENTER. Acest laborator este singurul privat din Spania si unul dintre putinele existente in lume!

 

IDIADA AUTOMOTIVE care este singurul laborator omologat din Spania si singurul in masura sa confirme respectarea sigurantei auto a copiilor transportati in scaunele special realizate, a oferit licenta de comercializare a scaunului auto INDY TEAM PLUS ca urmare a rezultatelor excelente obtinute in urma testarii acestui model conform legislatiei in vigoare (Reglementarea 44). In cazul acestui model, testele au fost si mai stricte, avand in vedere sistemul revolutionar.

INDY TEAM PLUS cu ISOFIX a fost de asemenea testat in laboratoarele specializate din Germania, respectiv Laboratoarele ADAC (laborator specializat in testarea produselor auto pentru copii, similare laboratoarelor EURON-CAP pentru omologarea sigurantei auto). Rezultatele, dupa ce articolul a fost supus testelor riguroase, au fost excelente!

 

 

Suplimentar fata de scaunul auto Monte Carlo Plus, acest model beneficiaza de Xtend, care este un accesoriu suplimentar pentru securitatea copilului Dvs care se potriveste la scaunele auto INDY TEAM, INDY TEAM PLUS, MONTE CARLO si MONTE CARLO PLUS, astfel incat aceste scaune auto pot fi utilizate de catre copii din momentul in care au 9 kg pana la maxim 36 kg.

 

Acest accesoriu este cunoscut sub numele de IMPACT SHIELD si este o perna protectoare care instalata pe un scaun auto din grupa 2, 3 (15 kg – 36 kg) va permite convertirea intr-un scaun auto pentru grupa 1, 2, 3 (9 kg – 36 kg).

 

Xtend este realizat din polistiren expandat cu o mare capacitate de absortie de energie in caz de impact si imbracat intr-un material textil de cea mai buna calitate. Este de asemenea prevazut cu sistem de circulare a aerului astfel incat copilul sa nu transpire si astfel utilizarea scaunului auto sa fie mai placuta. Materialul textile poate fi inlaturat cu usurinta Pentru a fi spalat.

 

Utilizare: se potriveste pe bancheta masinii scaunul auto pentru grupa 2, 3 dupa care se aseaza copilul in scaun. Apoi se fixeaza Xtend-ul in partea din fata a scaunelului iar centura de siguranta a masinii (neaparat cu 3 puncte de prindere) va fixa Xtend-ul de scaunul auto si in acelasi timp va fixa si scaunul auto de bancheta masinii.

 

Avantajele utilizarii Xtend-ului: copilul nu mai este prins direct cu centurile de siguranta ale masinii ci va avea in partea din fata acest accesoriu fapt care il protejeaza suplimentar in caz de impact frontal. In acelasi timp fixarea in scaunele auto fara ISOFIX este mult usurata intrucat sistemul de prindere al scaunului auto si al Xtend-ului impreuna sunt extrem de facile.

 

Omologat auto pentru scaunele auto grupa 2,3 marca Jane, conform Directivei Europene ECE 44/04.

 

Caracteristici generale scaun auto Monte Carlo Plus Xtend:

Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg

Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.

Are spatarul reglabil in 3 pozitii, fiind unul dintre putinele scaune din aceasta grupa cu spatar reglabil.

Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor)

Protectie totala in caz de impact

Testat impotriva impactului lateral. Ofera o mai buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort.

Reglabil pe latime. Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului, se regleaza in functie de copilul Dvs. In orice forma, ofera protectie maxima.

Structura din aluminium imbunatateste protectia cu pana la 70% fata de sistemele traditionale. In acelasi timp, ramane unul din cele mai usoare scaune auto omologate.

Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.

Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .

Caracteristicile husei din material textil:

o Respinge apa (water-repellent)

o Nu lasa vantul sa penetreze prin tesatura (shield from the wind)

o Anti-transpiratie (breathable)

o Anti-murdarire (hard wearing and does not stain)

Design ergonomic cu sistem de ventilatie care lasa pielea copilului sa respire.

Partea superioara a scaunului este reglabila pe latime, oferind confort sporit copilului

Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului, cu centura de siguranta. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.

Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea minima 15 kg, pentru siguranta maxima se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii.

 

Caracteristici tehnice scaun auto Monte Carlo Plus Xtend:

Pentru grupa de varsta 1-2-3 (greutatea : 9 - 36 kg)

Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX

Spatar reglabil: 3 pozitii

Garantie: 2 ani

Omologat conform noii normative ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.




Comandati Jane - Scaun auto copii cu sistem ISOFIX Jane - Monte Carlo Plus Xtend , on-line sau prin telefon



Opinii si intrebari clienti






Produse similare
Coletto - Scaun Auto Sportivo Only
Coletto - Scaun Auto Sportivo Only
710 RON
Coletto - Scaun Auto Sportivo cu Isofix
Coletto - Scaun Auto Sportivo cu Isofix
829 RON
Coletto - Scaun Auto Sportivo
Coletto - Scaun Auto Sportivo
665 RON
Coletto - Scaun Auto Santino Only
Coletto - Scaun Auto Santino Only
556 RON
Coletto - Scaun Auto Santino 2013
Coletto - Scaun Auto Santino 2013
518 RON

Ultimele produse vizualizate

CLASSIC - MOBILE View

FOOTER_TEXT_BODY